راهنمایی پایان نامهها:
- بابازاده جودی، محمد حسن. اثر آب مغناطیس بر عملکرد و برخی فاکتور های ایمنی جوجه های گوشتی.
- گلی، سعید. بررسی اثر برخی آنزیمها بر عملکرد و قابلیت هضم پروتیین و انرژی حاصله در جوجههای گوشتی.
- قلی پور، وحید. مقايسه اثرات آنتياكسيداني برگ پونه و آويشن بر صفات كيفي تخممرغ، سيستم ايمني و قابليت جوجهدرآوري در زمانهاي مختلف انبارداري تخم در بلدرچين تخمگذار ژاپني.
- جعفر پور تازه کند، حجت. اثر استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی رستورانها و منبع آلی سلنیوم بر ترکیب تخم بلدرچین و درصد جوجه درآوری آنها
- حبیب کاراموز. اثر استفاده از سطوح مختلف اکسید روی و روغن گیاهی هیدروژنه پس مانده رستوران بر عملکرد، کیفیت لاشه و صفات بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی.
- خدایاری، فخرالدین. اثرتفاله انگور برعملكرد، قابليت پراكسيداسیون چربي (MDA) گوشت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم در جوجه های گوشتی.
- لطفی، علیرضا. اثرات تزریق داخل تخم مرغی گرلین بر صفات جوجه کشی، عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پایان دوره پرورشی.
- میرزایی اعیانی، واحد. تأثير دو منبع مس و روغن كلزا بر پراكسيداسيون چربی سرم و پایداری اکسیداتیوی گوشت در جوجه های گوشتی.
- ناموری، مجتبی. اثرات سطوح مختلف عصاره ی الکلی بره موم بر عملکرد و سیستم ایمنی
جوجه های گوشتی.
- رضوی، سید حامد. بررسی اثر آلتیمیت اسید، آمکس، بیوپلوس 2ب و ویرجینیامایسین بر عملکرد، برخی پارامتر های خونی و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی.
- ریحانی مهر، روزبه. اثرات سطوح متفاوت مکمل سلنیوم بر روی غلظت زرده تخم و خاصیت جوجه دراوری در بلدرچین های ژاپنی.
- شهریر، بهرام. تاثيرعصارهی گياه Echinacea purpurea برعملکرد، برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون و عيارحاصل از واكسن دوگانه كشته نيوكاسل وآنفلوانزا درشترمرغ.
- ذاکری، علی. اثرات تزریق داخل صفاقی هورمون گرلین بر عملکرد، مورفولوژی روده باریک و غلظت لیپیدهای سرم غازهای بومی آذربایجان.
- علیزاده مزرعه، اصغر. بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید آمینه ترئونین و فیبر بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده و برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم در جوجههای گوشتی.
- مصطفی زاده، خالد. بررسی اثر سطوح مختلف عصاره مرزه (bornm stureja sahndica) بر عملکرد، برخی فراسنجههای خونی و کشت میکروبی روده جوجههای گوشتی.
- اشرفی، سعید. تاثیر اسید آمینه ترئونین در جیره بر تولید، خصوصیات تخممرغهای تولیدی، صفات جوجه درآوری و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم مرغهای مادرگوشتی تولکی.
- نصیری فرد، حسن. بررسی اثرهای استفاده از سطوح مختلف دانه ی سویای ایرانی پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، تفکیک لاشه، ترکیب اسیدهای چرب لاشه و برخي از فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی.
مشاوره پایان نامهها:
- هادي ابوالحسني. تاثير پرتوتابي ليزر هليوم نئون بر عملكرد و ريخت شناسي روده كوچك جوجه هاي گوشتي تفريخ شده.
- رضا واحدی خانکندی. برآورد انرژي قابل متابوليسم و قابلیت هضم ماده آلی دانه های حبوبات در نشخوارکنندگان با استفاده از روش توليد گازآزمايشگاهي.
- امیر مصباح شبستری. بررسي تاثير سطوح مختلف متيونين بر عملكرد نيمچه هاي گوشتي ماده.
- جواد ذیحق. اثرات استفاده از دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی بلدرچین های ژاپنی.
- هادی صدیقی. تعیین انرژی قابل متابولیسم و روند تجزیه پذیری ضایعات کارخانه های ماکارونی با استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی و کیسه های نایلونی در گوسفند.
- سعید پورعزیز. تا ثیر سطوح مختلف گلیسیرید اسید بوتیریک و ساکارومایسس سروزیا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، تغییر در خمل های روده باریک و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی.
- مهدی سلمانزاده. تاثیر تزریق گلوکز و منیزیم داخل تخم مرغ مادرهای گوشتی بر صفات جوجه کشی، عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی.
- علی صحتی. اثر استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی رستورانها و سولفات مس بر عملکرد و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم جوجه های گوشتی.